massage hemma stockholm thaimassage östermalm

Kroppsmassage är en mycket effektiv behandlingsform för att motverka olika problem, också i förebyggande syfte. Syftet är att mjuka upp musklerna och få igång blodcirkulationen i dem, för att på så sätt få dem att återhämta sig och slappna. I vår lugna och harmoniska miljö vill vi att Ni ska känna er som hemma trygg och skön. Har du spänningshuvudvärk eller ryggbesvär? Hitta tider från som förfaller inom 18 timmar. I så fall rekommenderar vi dig att prova på Thaimassage. Förutom olika former av Thai-massage kan vi erbjuda hudvård, medicinsk fotvård och nagelvård. Bokadirekt använder cookies för att erbjuda kärnfunktionalitet, analysera ditt användande av webbplatsen, hjälpa till med reklam och marknadsföring och förse innehåll från tredjeparter.

Videos

She cums inside me! (pegging, strapon, female orgasm). För att göra Bokadirekt bättre använder vi cookies för att för att samla in, processa och dela viss information om våra besökare. Hitta billig massage och andra friskvårdstjänster. Hjärtligt Välkommen till Sabai Sabai Spa! Med hjälp av stretchningar, tryck med händer, tummar, armbågar, knän och fötter får man en djupgående energimassage som löser upp blockeringar i meridianerna (energilinjerna). Det innebär att kroppen blir avslappnad, mjuk, behaglig och harmonisk. Varmt välkommen till vår nya salong på Valhallavägen 40, 11422 massage hemma stockholm thaimassage östermalm Stockholm. Unna dig en härlig stund, tiderna går åt fort. För att åstadkomma detta använder vi oss av Traditionell Thaimassage Tekniker samt specifik behandling av handlingen kan tidvis göra skönt ont, särskilt när vi masserar och trycker på triggerpunkter. Bokadirekt AB 2018.1.1134.0-release. Här visas alla Bokadirekt-anslutna utövare som har valt att sälja ut sina sistaminutentider till rabatterat pris. Vår salong finns på Valhallavägen 40 i Södermal, Stockholm. Vi fokuserar på att behandla de muskler som är spända och bidrar till dina problem. massage hemma stockholm thaimassage östermalm Hjärtligt Välkommen till Sabai Sabai, spa! Här i hjärtat av, stockholm, ett par minuter från det pulserande livet på Stureplan och Östermalmstorg, kan. Välkommen till Kan, massage på Östermalm!

Massage hemma stockholm thaimassage östermalm - Hem - Sabai

I Augusti 2007 börjar jag driva eget massage verksamhet. Hos oss är massörerna diplomerade massageterapeuter och certifierade massörer med lång erfarenhet och kunskap från Thailand rabattkod vuxen västerås eskort allt för att du skall bli väl omhändertagen likasom i Thailand. Därför ser vi till att kommunicera med dig så att vi anpassar massagetrycket så att det passar dig. Inredningsdetaljer, väldoftande oljor, tvålar mm samt bijouterier. Här i hjärtat av Stockholm, ett par minuter från det pulserande livet på Stureplan och Östermalmstorg, kan du kliva in i en lugn och avstressande miljö och koppla av med olika välgörande behandlingar.

på Massage hemma stockholm thaimassage östermalm

Vad tror du?

Obs: Din e-postadress kommer inte att publiceras